Construction

Inpico maakt een aantal kleinere industriële constructies in rvs. Denk hierbij aan piperacks, bordessen, koppelborden, etc., aangepast aan de huidige hygiënenormen. We werken hier steeds op vraag van de klant en denken graag met u mee over uw huidige en toekomstige noden. Als klant kan u zelf voor het ontwerp zorgen, maar wij kunnen dit ook voorzien.

Inpico heeft van in het prille begin ervaring met de meest uiteenlopende industriële structuren en helpt u graag met aanpassingen aan uw huidige installatie, het ontwerp van een nieuw bordes of de vervanging van een verouderd exemplaar bijvoorbeeld. We zorgen zelf voor de juiste sterkteberekening en ontwerpen het bordes volgens vraag van de klant, in roestvrijstaal of staal, met leuningen, trappen of kooiladders, vloerbedekking in roosters of traanplaten…

Bordessen

Industriële bordessen zijn onmisbaar in een moderne productieomgeving. Ze vereenvoudigen de bereikbaarheid van uw installatie voor onderhoud of herstellingen, ze brengen uw operatoren tot op de juiste werkhoogte zodat zij ergonomisch verantwoord kunnen werken, ze dienen als vluchtweg… de toepassingen zijn legio.

Inpico heeft van in het prille begin ervaring met de meest uiteenlopende industriële bordessen en helpt u graag met aanpassingen aan uw huidige installatie, het ontwerp van een nieuw bordes of de vervanging van een verouderd exemplaar. We zorgen zelf voor de juiste sterkteberekening en ontwerpen het bordes volgens vraag van de klant, in roestvrijstaal of staal, met leuningen, trappen of kooiladders, vloerbedekking in roosters of traanplaten… Onze bordessen kunnen ook voldoen aan de geldende EHEDG-normen binnen de voedingssector. Ze worden dan ontworpen met gekantelde profielen zodat er weinig of geen vuil op de structuur kan blijven liggen.

Heeft u een uitdagend constructieproject voor ogen?
Contacteer ons en we kijken met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.
Contacteer ons