Bier & frisdrank

Inpico is voornamelijk actief binnen de voedings- en drankensector. Binnen de bier- en drankensector verdelen we onze activiteiten onder in 2 categorieën: brouwerijen en frisdranken. Voor elk van deze categorieën voeren we zowel proces-, piping- als constructiewerken uit. We zijn dan ook vertrouwd met de strenge hygiënische normen die gelden binnen deze sector.

Heeft u vragen over onze diensten binnen de bier- en drankensector?
Contacteer ons en we kijken met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.
Contacteer ons

Brouwerijen

Business case: voor een van onze klanten verzorgden we een groter turn-key project met verschillende onderdelen. We stonden in voor de integratie van nieuwe ‘Bright beer tanks’ (BBT’s) met bijhorende biermanifold. Dit gedeelte omvatte zowel de CIP- gas- als productleidingen. Een aantal bestaande fermentatietanks werden omgebouwd samen met de daarbij horende kleppen en leidingen.

Naast projecten in de koude blok heeft Inpico ook zeer veel ervaring met het installeren van de leidingen bij afvullijnen. Dit gaat van utility-piping tot productleidingen met eventueel bordessen en racks waar nodig.

Heb je een gelijkaardige installatie in gedachten? Wil je graag iets anders? Heb je nog vragen? Contacteer ons en wij helpen je met plezier verder.

Contacteer ons

Frisdrank

Business case: voor een van onze klanten in de frisdrankindustrie breidden we de capaciteit uit van hun aseptische opslaginstallatie. We begeleidden hen van aan het ontwerp van de installatie tot aan de opstart. Nieuwe tanks en nieuwe manifolds werden geïntegreerd in de bestaande installatie en de bestaande kleppenblokken werden uitgebreid. Inpico zorgde voor het ontwerp, de engineering en de mechanische en elektrische installatie van deze uitbreiding.

Interesse in een gelijkaardige installatie? Mag het wat anders zijn? Heeft u liever iets kleiner of eerder iets groters? Heeft u enkel hulp nodig bij een deel van de werkzaamheden? Geen probleem! Contacteer ons en we helpen u met veel plezier verder!

Contacteer ons