Nieuwe website
Weldra online

Process

De processoplossingen van Inpico omvatten de sleutel-op-de-deuroplossing voor uw nieuwe installatie.

Piping

Is het roestvrijstalen leidingwerk van uw productiebedrijf aan vernieuwing toe?

Construction

Inpico maakt kleinere industriële constructies in rvs. Steeds aangepast aan de huidige normen.

Process

De processoplossingen van Inpico omvatten de sleutel-op-de-deuroplossing voor uw nieuwe installatie. Wij nemen het projectmanagement op ons en werken samen met u als klant of studiebureau doorheen het hele proces tot aan de opstart van de installatie.

Uw wensen staan centraal in het procesontwerp. Wij stellen aan de hand van uw eisen de PFD’s en P&ID’s op, waarna we overgaan tot de selectie van de componenten (pompen, kleppen, afsluiters, mixing elementen etc). Vervolgens maken we het 3D-ontwerp van de installatie. Na uw goedkeuring bouwen we de installatie op. We sluiten de verschillende componenten aan en zorgen voor de elektrische integratie en de software integratie via een partner. Tijdens de afwerkingsfase wordt het geheel gevalideerd en opgestart.

Heeft u een uitdagend project voor ogen? Geen probleem, Inpico heeft ervaring met bijkomende eisen zoals het ontwikkelen van een ATEX gaszone of een stofzone. Ook andere uitdagingen gaan we graag aan.

Piping

Is het roestvrijstalen leidingwerk van uw productiebedrijf aan vernieuwing toe? Wilt u de productiecapaciteit van uw installatie verhogen? Of ziet u het groter en sluit u een volledig nieuwe installatie aan? Wat u ook doet, Inpico helpt u graag!

Inpico is gespecialiseerd in roestvrijstalen pipingwerken volgens strenge hygiënische normen. Dit doen we voor de uitgebreide voedingsindustrie, maar ook voor de lichte chemie. We werken volgens opgegeven plannen van de klant of doen zelf de detailengineering van de piping. Indien nodig sluiten we de nodige of gevraagde componenten (kleppen, pompen, afsluiters, etc) aan. De voorbereidingen van het pipingwerk worden meestal in ons atelier uitgevoerd, waarna de aansluitingen op locatie gebeuren.

Naast het pure leidingwerk staan wij ook in voor de realisatie van koppelborden of manifolds, dewelke verschillende leidingen met elkaar verbinden.

Construction

Inpico maakt een aantal kleinere industriële constructies in rvs. Denk hierbij aan piperacks, bordessen, koppelborden, etc., aangepast aan de huidige hygiënenormen. We werken hier steeds op vraag van de klant en denken graag met u mee over uw huidige en toekomstige noden. Als klant kan u zelf voor het ontwerp zorgen, maar wij kunnen dit ook voorzien.

Inpico heeft van in het prille begin ervaring met de meest uiteenlopende industriële structuren en helpt u graag met aanpassingen aan uw huidige installatie, het ontwerp van een nieuw bordes of de vervanging van een verouderd exemplaar bijvoorbeeld. We zorgen zelf voor de juiste sterkteberekening en ontwerpen het bordes volgens vraag van de klant, in roestvrijstaal of staal, met leuningen, trappen of kooiladders, vloerbedekking in roosters of traanplaten…

Contacteer ons

Contact

Inpico nv

Stadsbeemd 1207
B-3545 Halen

+32 13 32 71 55

info@inpico.be

BE 0445.178.926

chevron-right